Schoolfotograaf 10 en 11 april 2019

ingevoerd op 27-03-2019

Op woensdag 10 april starten we om 8.30 uur met de broer/zus foto’s binnen school. Als het weer het toelaat volgen daarna alle groepsfoto’s.
Dan gaan we verder met de individuele foto’s beginnend bij de laagste groep en weten we om 14.00 uur tot hoe ver we gekomen zijn en met welke groep we de volgende dag zullen starten.

Op woensdag, rond 14.10 uur starten we met de broer/zus foto’s met kinderen die nog niet/niet meer op de Henricus zitten. Hiervoor kunt u zich op donderdag 4 en vrijdag 5 april inschrijven bij de bar.

Op donderdag starten we weer met de individuele foto’s waar we de dag ervoor zijn gestopt....

Ongeveer twee weken na bovenstaande datum kunt u de foto’s van uw kinderen via een afgeschermde pagina op mijn website bekijken en nabestellen, middels een eigen inlogcode en wachtwoord. De bestelling wordt rechtstreeks naar het opgegeven adres gestuurd. De inlogcode ontvangt uw zoon/dochter van de leerkracht zodra de foto’s op de pagina geplaatst zijn.

Ik maak dit jaar gebruik van een grijze achter- en ondergrond met rode accessoires (stoeltjes en poef). Kledingadvies: wit, grijs, zwart, blauw (denim), roze, (oker) geel...
Bij voorkeur zonder schoenen. Rode accenten in het haar, trui of sieraden staat erg mooi, maar niet te veel rood ivm aanwezige accessoires. 

                                    Groetjes Riemke

 

De schoolfotograaf komt De schoolfotograaf komt