Informatie schoolreis Duinrell

Beste ouders/ verzorgers van de kinderen van groep 5,6 en 7,

 

Woensdag 18 september is het zover! Wij gaan met z’n allen op schoolreis naar Duinrell. Bij deze alvast wat handige informatie over deze heugelijke dag.

 

We verzamelen om 8:20 in de eigen klas. De kinderen houden hun jas aan. De hulpouders die meegaan op schoolreis kunnen ook om 8:20 mee de klas in of even op de gang wachten. 

 

De leerkracht bespreekt dan weer even de afspraken en controleert of iedereen aanwezig is. Het is dus belangrijk dat de kinderen op tijd in de klas zijn!

We zorgen dat de kinderen rond 8:30 klaar staan om naar theetje te lopen, hier zullen de bussen staan die ons naar de plaats van bestemming brengen. Om 8:45 vertrekken wij met de bus. 

 

We zullen zo’n 1,5 uur onderweg zijn met de bus. Als wij aankomen bij Duinrell gaan de kinderen hun groepje opzoeken en de ouder die bij het groepje hoort.

Als iedereen compleet is lopen wij gezamenlijk naar het park, de kinderen blijven de gehele dag bij hetzelfde groepje. Natuurlijk kunnen meerdere groepjes ook samen optrekken in het park. 

 

In het park zijn allerlei spectaculaire attracties, sommige ook voorzien van water. Wij mogen helaas niet met natte broeken de bus in, daarom is het handig om een extra onderbroek en broek mee te geven in de rugtas. 

 

De kinderen krijgen allemaal een zakje snoep van school. Drinken en lunch moeten de kinderen zelf meenemen in hun rugtas.
Het meenemen van geld is niet nodig, wij hebben daarom ook afgesproken met de kinderen dat hun geld thuis blijft. 

 

Na een gezellige dag doorgebracht te hebben in het park is het ook weer tijd om naar huis te gaan. Wij verwachten dat wij rond 16:30 weer terug zijn bij theetje, hier zet de bus ons ook weer af.

 

Wij duimen voor mooi weer! 


 

Groetjes, 

 Maaike, Marije, Gerben en Sharon

duinrell duinrell